|
Питання
|
|
| Гость | Дата: Середа, 18.01.2012, 18:54 | Повідомлення # 46 |
|
Група: Гости
| Я стала поручителем по кредиту у свого друга ,він відмовився платити кредит,суд постановив виплату кредиту на мене.Підкажіть що робити?
|
| |
|
|
| Tiger1974 | Дата: Середа, 18.01.2012, 21:49 | Повідомлення # 47 |
 Експерт
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Гость) Я стала поручителем по кредиту у свого друга ,він відмовився платити кредит,суд постановив виплату кредиту на мене.Підкажіть що робити?
Доброго вечора! Суд повинен був постановити стягнення боргу по кредиту на Вас і Вашого друга солідарно, тобто в рівних частинах. Якщо ж Ваш друг відмовився виплачувати кредит, то Вам необхідно виконувати рішення суду, тобто сплачувати кредит за Вашого друга. І сплачувати його необхідно добровільно, без залучення виконавчої служби, адже при їх залучені банком сума до відшкодування збільшиться ще на 10 відсотків (виконавчий збір). А після сплати кредиту Ви маєте право звернутися до суду з позовною заявою про стягнення цих коштів з Вашого друга. Бажаю успіху.
|
| |
|
|
| Вікторія | Дата: Вівторок, 31.01.2012, 23:51 | Повідомлення # 48 |
|
| Доброго дня. Я працюю майстром-перукарем як ФО-П (1 група оподаткування) Чи можу я надавати консультації та майстер-класи по своїй діяльності? У податковій зареєстровано вид діяльності " Послуги перукарень та салонів краси". Чи обов'язково реєструвати КВЕД по наданню консультацій по перукарській майстерності?
Завчасно Вам вдячна.
|
| |
|
|
| Tiger1974 | Дата: Понеділок, 13.02.2012, 23:03 | Повідомлення # 49 |
 Експерт
Група: Администраторы
| Quote (Вікторія) Доброго дня. Я працюю майстром-перукарем як ФО-П (1 група оподаткування) Чи можу я надавати консультації та майстер-класи по своїй діяльності? У податковій зареєстровано вид діяльності " Послуги перукарень та салонів краси". Чи обов'язково реєструвати КВЕД по наданню консультацій по перукарській майстерності? Завчасно Вам вдячна.
Доброго вечора. На даний час КВЕД, за яким Ви працюєте, передбачає наступне: миття волосся, підрівнювання та підстригання, укладання, фарбування, тонування, завивання, розпрямлення волосся та подібні види послуг, що їх надають для чоловіків та жінок гоління та підрівнювання бороди масаж обличчя, манікюр і педикюр, макіяж тощо. Тобто, Вам необхідно реєструвати інший КВЕД, який буде охоплювати консультації та майстер-класи з перкурської майстерності.
|
| |
|
|
| Таня | Дата: Вівторок, 13.03.2012, 16:29 | Повідомлення # 50 |
|
| Скажіть будь ласка, скільки днів повинні проходити медичний огляд працівники підприємства. Чи є це обгрунтовано десь в законі?якщо можливо відповісти по адресі martunenko.tanya@mail.ru
|
| |
|
|
| Ромашка | Дата: Неділя, 25.03.2012, 23:04 | Повідомлення # 51 |
|
Перехожий
Група: Пользователи
| Добрий день,скажіть будь-ласка,я стою в Центрі Зайнятості на обліку ,в мене виплати два місяці по 533гривні,з 5 березня виплата кінчилася ,я вагітна на 26 неділі в 30 неділь мені в генікології дадуть довітку на дикретну відпустку,мені після цього в Центрі Зайнятості буде якась виплата по декретній відпустці чи ні ,якщо ні то де я можу отримати свою виплату дородові-післяродові (не враховуючи першу допомогу при народженні дитини),велике дякую ,чекаю відповіді! чи можна відповісти по адресі mari-shka7@mail.ru
|
| |
|
|