Субота, 20.04.2024, 07:55
Вітаю Вас Гость | RSS
Форма входу
Візьміть участь у голосуванні щодо захисту прав споживачів
Наше опитування
На Вашу думку, кращій професіонал це -
Всього відповідей: 569
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Запитайте юриста

Хочу сказати

Головна » 2011 » Квітень » 10 » Земля
08:20
Земля

Що цікаво: до влади прийшли зовсім не бідні люди, дуже не бідні... Невже їм все мало? Спочатку відібрали у людей гречку, а тепер планують відібрати і землю, на якій ту гречку вирощують... Не гребують нічим, аби поживитися.

Планують дозволити іноземцям купувати українську землю на рівних умовах із громадянами України. Та де ж узятися тим рівним умовам? Українці роками не можуть отримати державні акти на землю, бо не мають грошей на хабар, а без нього - зазь. У іноземців такої проблеми не виникне, отримають свої акти дуже хутко. Українці не вспіють і борща доїсти, а вже будуть працювати на "чужій рідній" землі. Наші діди кров проливали аби жити на своїй землі господарями, та з їх онуків кепські вийшли господарі: добровільно віддають найдорожче, що мають. 

Якщо так піде і далі, то наступним кроком буде запровадження кріпацтва. Та вже працювати будемо на іноземного пана - за ломоть хліба та воду. І на революцію ніякої надії: не дозволить світове співтовариство відібрати у них придбану землю, яку Україна за власною волею продасть.

Уява малює жахливу картину: українці напівголодні тяжко працюють в полі, а за ними споглядає товстий і ситий буржуй... 

Переглядів: 974 | Додав: Zlata
Каталог сайтів Украинский портАл