Пільги
|
|
Zlata | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 15:12 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Тут Ви можете поставити питання щодо порядку надання пільги, її розміру, умови припинення тощо.
Подякувати за консультацію
|
|
| |
Вадим | Дата: Вівторок, 04.10.2011, 18:41 | Повідомлення # 46 |
Група: Гости
| Доброго Дня!Я хотів би в Вас запитати чи маю право я на пільгу на автобуси міжміського значення? Справа в тому,що сьогодні коли я прийшов до каси в м.Рівне на автовокзад і хотів взяти білет в м.Дубно,вони м=ені віідмовили грунтуючись тим,що вже відмінили цю пільгу! Дякую!
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 06.10.2011, 16:26 | Повідомлення # 47 |
| ,,,,так як я напів-сирота!
|
|
| |
Гость Оксана М | Дата: Вівторок, 11.10.2011, 14:26 | Повідомлення # 48 |
| Доброго дня!Скажіть, будь ласка, чи можу я отримати перерахунок оплати комунальних послуг за 2009-2011рр згідно пільги вчителям сільської місцевості і в який спосіб,якщо я маю право на дану пільгу,але даною пільгою не користувалася через те,що не знала про її існування? Дякую
|
|
| |
Tiger1974 | Дата: Вівторок, 11.10.2011, 19:21 | Повідомлення # 49 |
Експерт
| Quote (Гость) Доброго вечора. Мій син - дитина-інвалід. 18 років. Має діагноз: правобічна сенсоневральна глухота V ступеня. Навчається у ВУЗі на бюджетній основі по інвалідності. Чи має він право на подовження інвалідності на термін навчання? У МСЕК відмовляють.
Доброго вечора! Навчання і тривала втрата працездатности (інвалідність) - різні речі, які не впливають одна на одну. Якщо на МСЕК відмовляють у підтвердженні інвалідності, можна скражитись до МСЕК вищого рівня.
|
|
| |
Tiger1974 | Дата: Вівторок, 11.10.2011, 19:33 | Повідомлення # 50 |
Експерт
| Quote (Гость) Доброго вечора ,в мене мама інвалід 2 групи в неї був інсульт ,інфаркт а також в неї цукровий діабет ,їй безкоштовно лікарі виписують СІОФОР ,скажіть будь ласка чи має вона право ще на якісь безкоштовні лікиДодано (28.09.2011, 19:24)---------------------------------------------Доброго вечора ,в мене мама інвалід 2 групи в неї був інсульт ,інфаркт а також в неї цукровий діабет ,їй безкоштовно лікарі виписують СІОФОР ,скажіть будь ласка чи має вона право ще на якісь безкоштовні ліки
Доброго вечора! Для інвалідів другої групи загального захворювання передбачено: безплатне придбання лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування для інвалідів, які отримують пенсію, що не перевищує мінімального розміру пенсії, або державну соціальну допомогу, призначену замість пенсії; 50% знижка вартості лікарських засобів, що відпускаються за рецептами лікарів при амбулаторному лікуванні.
|
|
| |
Tiger1974 | Дата: Вівторок, 11.10.2011, 19:44 | Повідомлення # 51 |
Експерт
| Quote (Вадим) Доброго Дня!Я хотів би в Вас запитати чи маю право я на пільгу на автобуси міжміського значення? Справа в тому,що сьогодні коли я прийшов до каси в м.Рівне на автовокзад і хотів взяти білет в м.Дубно,вони м=ені віідмовили грунтуючись тим,що вже відмінили цю пільгу! Дякую!
Доброго вечора! Для напівсиріт не передбачено безкоштовного проїзду в транспорті загального користування. Але, якщо Ви студент, то можете користуватися 50-ти відсотковою знижкою при користуванні автомобільним та залізничним транспортом. Бажаю вдачі!
|
|
| |
Tiger1974 | Дата: Вівторок, 11.10.2011, 19:46 | Повідомлення # 52 |
Експерт
| Quote (Гость Оксана М) Доброго дня!Скажіть, будь ласка, чи можу я отримати перерахунок оплати комунальних послуг за 2009-2011рр згідно пільги вчителям сільської місцевості і в який спосіб,якщо я маю право на дану пільгу,але даною пільгою не користувалася через те,що не знала про її існування? Дякую
Доброго вечора! Ні, Ви не можете здійснити перерахунок пільг, оскільки вона надається з моменту звернення. Бажаю вдачі!
|
|
| |
чачка | Дата: Четвер, 13.10.2011, 22:00 | Повідомлення # 53 |
Перехожий
Група: Пользователи
| Добрый вечер,скажите,когда лучше давать справку о доходах в собес,чтобы получать максимальное пособие как малообеспеченной семье(в частности матери-одиночке)сразу после родов всех выплат(вопрос или включаются выплати государственной помощи на ребенка и по уходу до 3-х лет в справку о доходах)или подождать пол года,чтобы доходы были нулевые.Спасибо
|
|
| |
Tiger1974 | Дата: Субота, 15.10.2011, 23:28 | Повідомлення # 54 |
Експерт
| Quote (чачка) Добрый вечер,скажите,когда лучше давать справку о доходах в собес,чтобы получать максимальное пособие как малообеспеченной семье(в частности матери-одиночке)сразу после родов всех выплат(вопрос или включаются выплати государственной помощи на ребенка и по уходу до 3-х лет в справку о доходах)или подождать пол года,чтобы доходы были нулевые.Спасибо
Дорого вечора! Допомога одинокій матері і допомога малозабезпеченій сім'ї це різні речі. І державна допомога при народженні дитини і допомога по догляду за дитиною до трьох років включаються до розрахунку доходу і одинокої матері і малозабезпеченої сім'ї. А коли подавати - вирішувати Вам. Можете і тепер, а можете і через шість місяців. В УСЗН все підрахують і нададуть Вам відповідь. Бажаю вдачі.
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 12:52 | Повідомлення # 55 |
| Доброго дня! У мене дитина 9 років отримує пенсію по втраті годувальника. Чи має вона право при наявності відповідного посвідчення користуватися якимись пільгами на проїзд в міському автомобільному та приміському залізничному транспорті? Дуже вдячна.
|
|
| |
Tiger1974 | Дата: П`ятниця, 21.10.2011, 08:20 | Повідомлення # 56 |
Експерт
| Quote (Гость) Доброго дня! У мене дитина 9 років отримує пенсію по втраті годувальника. Чи має вона право при наявності відповідного посвідчення користуватися якимись пільгами на проїзд в міському автомобільному та приміському залізничному транспорті? Дуже вдячна.
Доброго дня! Для дітей, які отримують пенсію у разі втрати годувальника не передбачено безкоштовного проїзду в транспорті загального користування. Бажаю вдачі!
|
|
| |
Дарина | Дата: Понеділок, 24.10.2011, 18:59 | Повідомлення # 57 |
| Дитина напівсирота зібралася заміж, при цьому навчається на стаціонарі, питання чи не втратить вона пенсію?
|
|
| |
Гость | Дата: Понеділок, 24.10.2011, 20:38 | Повідомлення # 58 |
| Добрий вечір! Якими пільгами може користуватися неповнолітня дитина по втраті батька (БАТЬКО ЧОРНОБИЛЕЦЬ 2 КАТЕГОРІЇ)і які види компенсацій може отримати сім'я при смерті батька на виробництві
|
|
| |
Наталья | Дата: Четвер, 27.10.2011, 09:04 | Повідомлення # 59 |
| Добрый день я молодой специалист - учитель в сельской местности имеюли я право на льготы за оплату коммунальных услуг?
|
|
| |
Tiger1974 | Дата: Понеділок, 31.10.2011, 22:04 | Повідомлення # 60 |
Експерт
| Quote (Дарина) Дитина напівсирота зібралася заміж, при цьому навчається на стаціонарі, питання чи не втратить вона пенсію?
Зміна сімейного стану не тягне за собою припинення виплати пенсії.
|
|
| |